Organizator

Duhovni center Sveta gora Triglav
Telefon
051 322 779

Kraj

Čebelarsko razvojni izobraževalni center Gorenjske
Rožna dolina 50 a

Datum

05 Mar 2020
Expired!

Ura

18:00 - 19:00

Drevesa in mi – sobivanje z naravo

Čas v katerem se nahajamo je zelo pomemben. Narava nam kaže svojo moč. Spodbuja nas k sodelovanju, spoštovanju in povezovanju. Prisluhnite predavanju z srcem. Tako boste razumeli lepoto in moč vsega, ki nas obdaja.

Drevesa so praprebivalci naše dežele in brez njih na Zemlji ne moremo živeti. Živijo v skupnostih, kot mi, govorijo jezik, ki ga lahko razumemo s srcem. So vir, navdih in lepota, če si dovolimo videti. Povezujejo nas s preteklostjo in prihodnostjo. Ali znamo sobivati? Jih znamo spoštovati in prepoznati, kaj potrebujejo? Jim znamo vrniti vsaj del tega, kar dobivamo?

Na predavanju vam bo o izzivih in priložnostih z drevesi predstavila naravovarstvenica in krajinska arhitektka Tina Trampuš.

The event is finished.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse