Organizator

Razvojna agencija Sora in LAS loškega pogorja

Kraj

Velika sejna soba Upravne enote Škofja Loka
Poljanska c. 2, 4220 Škofja Loka

Datum

09 Mar 2020
Expired!

Ura

11:00 - 12:00

Okrogla miza: Kratke prehranske verige

Odprta vrata kmetij je projekt sodelovanja štirih LAS-ov (LAS Srce Slovenije, LAS Gorenjska košarica, LAS s CILjem in LAS loškega pogorja), ki povezuje več kmetij s podobnim načinom pridelave in predelave kmetijskih pridelkov, pri čemer si vse kmetije prizadevajo za prenos znanja in izkušenj na različne ciljne skupine z namenom ozaveščanja tako najširše javnosti kot tudi kmetovalcev.

Prek programov izobraževanj na vzorčnih izkustvenih kmetijah želimo v seneni verigi na območju partnerskih LAS spodbuditi pridelavo, predelavo in porabo mleka senene prireje, v sadni verigi pa pridelavo in predelavo jagodičevja in drugega sadja ter tako obema ključnima področjema kmetijskih proizvodov povrniti vrednost, ki sta jo imela v preteklosti. Več o projektu si lahko preberete na spletni strani LAS.

Lepo vabljeni na tretjo od štirih okroglih miz, na kateri bomo ne samo predstavili dosežke projekta na območju LAS loškega pogorja, ampak tudi širše, obenem pa že odgovorili na vprašanje, kako s kratkimi prehranskimi verigami do kakovostne in raznolike, predvsem pa zdrave hrane na naših krožnikih.

Prijave in več informacij: odprtavratakmetij@razvoj.si, 04 50 60 222, 041 456 469.

The event is finished.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse