Kraj

Dvorana KS Zlato polje
Franca Rozmana Staneta 13, 4000 Kranj

Datum

23 Jan 2020
Expired!

Zakaj navadni prehlad prepogosto vodi v resne težave?

Prehladi niso velika zdravstvena težava … vsaj ne, dokler jih ne zapletemo! Če ste tudi vi prepričani, da se prehlada ne da »zdraviti« brez sredstev za zaviranje kašlja, vročine … ste na dobri poti, da se ta razvije v angino, bronhitis …, kjer brez antibiotikov ne gre. To pa ni najhuje, kajti začarani krog težav se zdaj šele začne. Zgaga, zaprtje, diareja, glivična vnetja, slabokrvnost, kronična utrujenost, razdražljivost, depresija, demenca, revma … Dobra novica je, da se tem težavam lahko izognemo, če le vemo, kako se navadnega prehlada in ostalih težav z dihali lahko lotimo učinkovito, na celosten in naraven način. Vstop prost!

Predavateljica Adriana Dolinar, dr. vet. med., je soavtorica knjige Adijo, prehladi! in Vojna ali mir z bakterijami ter predsednica Združenja za obuditev celostnega človeka. Več informacij o ostalih predavanjih društva najdete na FB strani @zaobuditevcloveka (dogodki) ali nam pišite na zaobuditevcloveka@gmail.com.

The event is finished.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse