Stekleni kozarec s semeni

Z nakupom v vrednosti 100 evrov pridobite 400 g elitnega semena, ki bo shranjeno v temnih steklenih kozarcih v naši hranilnici na vaše ime. Ob nakupu prejmete certifikat, na kozarcu s semeni pa bodo navedeni vsi potrebni podatki.

Kategorija:

Ekološka hranilnica semen Semenjalnica se nahaja v Čebelarskem centru v Lescah in deluje pod okriljem Inštituta Ekosemena. Visokokakovostna semena pod strokovnim vodstvom pridelujejo slovenski ekološki kmetje. Pozornost usmerjamo k starim sortam stročnic, predvsem fižola. Sorte odlikuje poln okus in visoka hranilna vrednost. Stročnice predstavljajo temelj človekove beljakovinske prehrane.

S pridelavo semen v lokalnem okolju v Semenjalnici skrbimo tudi za prehransko varnost in lokalno samooskrbo.

V primeru, da se odločite za hrambo semen v hranilnici za obdobje, daljše od enega leta,  bomo semena vsako leto nadomestili s svežimi. S tem bomo ohranjali kar najvišjo stopnjo kalivosti. Stroški menjave in hrambe znašajo 20 evrov letno.

V kolikor si želite zagotoviti svoja ekološko certificirana semena[1], vas prosimo, da nam na elektronski naslov maja.kolar@semenjalnica.si sporočite vaše podatke.  Zaradi omejene količine pridelanih semen bomo sprejeli nakup za 100 posameznikov oziroma družin ali podjetij.

[1] Nadzor nad našimi semeni izvajata Uprava za varno hrano in Inštitut za kontrolo in certifikacijo Univerze v Mariboru.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse