Vitalnost hrane od njive do krožnika – SEMINAR in PREDAVANJE

Inštitut Ekosemena z Zvezo biodinamikov Slovenije, Združenjem Demeter Slovenija in Centrom Rudolfa Steinerja s Hrvaške v petek 13. in soboto 14. oktobra v Čebelarskem centru Gorenjske organizira seminar z naslovom VITALNOST HRANE OD NJIVE DO KROŽNIKA z dr. Jens-Otto Andersenom iz Danske.

Na seminarju bomo osvetlili razloge za izvedbo Kmetijskega tečaja, predvsem z vidika upadanja kakovosti in vitalnosti hrane za prehrano človeka in nadaljnji razvoj te regenerativne in celostne metode kmetovanja.

Prihodnje leto namreč praznujemo 100 letnico Kmetijskega tečaja in s tem rojstva biodinamične metode kmetovanja, ki jo je utemeljil dr. Rudolf Steiner.

Preko teorije in prakse bomo spoznali, kako in na kakšen način si lahko sami pridelamo kakovostno in vitalno hrano, ter kakšen je njen vpliv na človeka v primerjavi z drugimi metodami pridelave hrane.

Prispevek za seminar: 85 evrov

Na seminar se prijavite s prijavnico, ki jo najdete v spodnjem linku. Pošljete jo na elektronski naslov: info@semenjalnica.si

Več o seminarju: https://bit.ly/Andersen_seminar

V petek, 13. oktobra, bo imel dr. Jens-Otto Andersen tudi javno predavanje.

Več o predavanju: https://bit.ly/Andersen_javno_predavanje

Prispevek za predavanje: 10 evrov

Veselimo se srečanja z vami!

Najnovejši prispevki

Koledar dogodkov

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse