Strokovno usposabljanje za ekološko pridelavo semen

Našim kooperantom, pridelovalcem semenskega posevka graha in fižola, je prof. dr. Darja Kocjan Acko na strokovnem usposabljanju podala tehnološka navodila za pridelavo semen fižola in graha.

Kooperanti so prejeli dokument, v katerem so zapisana navodila za ustrezno pridelavo omenjenih stročnic, od gnojenja, setve, oskrbe, izolacije, selekcije, sušenja in skladiščenja do kolobarja in združene setve, in opazovanja v primeru bolezni in škodljivcev. V njem so zapisani tudi napotki za pridelavo rastlin in semen fižola in graha po biodinamični  metodi kmetovanja, kjer so vključeni biodinamični in zeliščni pripravki.

Dokument z naslovom Tehnološka navodila za pridelavo semen fižola in graha so pripravile dr. Maja Kolar, dr. Marija Gregori in Mateja Koler.

Pripravila: Janja Stopinšek Soroszy

Najnovejši prispevki

Koledar dogodkov

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ob obisku spletnih strani, le-te lahko shranijo določene informacije na vašo napravo/brskalnih - običajno v obliki piškotkov. Tukaj lahko nastavite obnašanje piškotkov.

Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani in jih ni možno izklopiti.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse
Sprejmi vse